VERBOUWFIRMA

Kwaliteitsvol bouwen
voor uw comfortabel leven

Zorgeloos verbouwen

U wilt verbouwen, een vernieuwde mooie woning betreden. Maar u maakt zich zorgen om de uitdaging van renovatie alleen aan te gaan. Zou het niet geweldig zijn om iemand te vinden die je kunt vertrouwen voor ondersteuning van begin tot eind? Een gids die uw dromen begrijpt en de creativiteit en expertise heeft om ze tot leven te brengen?

Besa-AG heeft ruime ervaring in het plannen, uitvoeren en begeleiden van renovaties. Door naar u te luisteren en met u te delen, ontdekken we het volledige potentieel van uw huis. We definiëren het grote geheel en splitsen het op in tekeningen, kostenberekeningen en werkschema‘s.

Daarna neemt Besa-AG alle zorgen over en realiseren we uw droom.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Aanbod

Renovatie

Renovaties van een kleine opknapbeurt tot totaalprojecten. Jarenlange ervaring en expertise zorgen voor een vlotte, zorgvuldige verbouwing.

Trappen

Een trap is één van de meest gebruikte objecten in huis. Wij installeren onze trappen op maat, solide, ergonomisch en mooi.

Keukens

De keuken als kloppend hart van onze woning. Handig en aangenaam een maaltijd kunnen klaarmaken. Besa-AG helpt u met uw keukendroom.

Ramen

Ramen hebben een enorme impact op het comfort en de kwaliteit van uw woning. Wij bieden ramen met het maatwerk, de energie-efficiëntie en de duurzaamheid die uw huis nodig heeft.

Deuren

Of het nu om binnen- of buitendeuren gaat, precieze pasvorm, gedegen makelij en zorgvuldige afwerking bepalen uw comfort. Bij Besa-AG sluit alles perfect.

Daken

Voor elk type dak kunt de vakmensen van Besa-AG aanspreken. En dat voor zowel vervanging, reparatie of aanpassingen aan uw dak.

Verwarming, airco & warmtepompen

Wat het weer buiten ook is, een aangename temperatuur in huis doet comfortabel leven. Samen met u bekijken we welke oplossing de meest efficiënte is om uw woning te verwarmen, verkoelen en ventileren.
Besa AG levert - vaak uit stock - volledige systemen, ook warmtepompen en vloerverwarming

Elektriciteit

Bij een renovatie is het in orde brengen van de elektrictieit een priotiteit. Nazicht en vervangen van bekabeling en schakelmateriaal en aanpassing of installatie van de zekeringkast, wordt vakkundig verzorgd door Besa AG.
Veiligheid, kwaliteit en secure afwerking met topmateriaal.

Alarmsystemen & domotica

Omdat apparaten steeds slimmer worden, zijn er ook meer toepassingen van automatisering in de woning. Van een thermostaat, bediening van allerlei, tot alarmsystemen. Vaak te bedienen via smartphone en/of tablet.
Besa AG combineert deze oplossingen met uw renovatie.

© Copyright 2022-2024 BESA-AG BVBA - All Rights Reserved - Wettelijke informatie - Website by BOX